Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty675g944kcal34.8g188.6g4.6g22.9g
Chorizo makkara, annos 100g450g1169kcal49.5g22.5g98.9g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)281g56kcal1.7g9.8g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g11g11kcal0.1g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2943g4669kcal174g450.6g240.2g47.2g
Valittu annoskoko1471g2335kcal87g225.3g120.1g23.6g
Annoskoko puolitettuna736g1167kcal43.5g112.7g60.1g11.8g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332