Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 536g181kcal3.7g29.5g0.5g7.5g
Sokeri 228g925kcal0g227.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g11g33kcal1.2g6.4g0.8g3g
Kaneli, jauhettu, annos 2g5.4g14kcal0.2g4.3g0.2g2.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g86kcal0g21.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl536g1823kcal10.7g16.1g187.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2944g6124kcal31.6g610.4g378.4g26.8g
Valittu annoskoko1472g3062kcal15.8g305.2g189.2g13.4g
Annoskoko puolitettuna736g1531kcal7.9g152.6g94.6g6.7g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891