Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 264g80kcal3.3g12.7g0.5g4.5g
Valkopippuri 10g29kcal1.1g4.4g0.2g2.7g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt320g147kcal10.2g15.3g4.8g0g
Pekoni rasvainen 224g841kcal26.8g0g82.7g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 639g882kcal119.8g0g44.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2944g3958kcal322.4g64.8g265.8g14.4g
Valittu annoskoko1472g1979kcal161.2g32.4g132.9g7.2g
Annoskoko puolitettuna736g990kcal80.6g16.2g66.5g3.6g
Arvot/100g100g134kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849