Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl877g1157kcal114.9g2.6g72.8g0g
Voi 80g578kcal0.9g0.3g64.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g239g1435kcal57.4g15.8g129.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl266g949kcal5.3g8g101g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2944g8281kcal357g64g735.4g0g
Valittu annoskoko1472g4140kcal178.5g32g367.7g0g
Annoskoko puolitettuna736g2070kcal89.3g16g183.9g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765