Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 610g1158kcal165.4g0g54.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)265g225kcal2.7g9.3g18.6g0g
Sipuli (kuorittu)199g54kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Korppujauho 66g243kcal7g49.7g0.7g3.5g
Kananmuna kuoreton 292g416kcal36.5g0.9g29.9g0g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2944g4215kcal431.4g139.6g209.6g15.4g
Valittu annoskoko1472g2108kcal215.7g69.8g104.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna736g1054kcal107.9g34.9g52.4g3.9g
Arvot/100g100g143kcal14.7g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992