Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Vehnäjauho sunnuntai582g2038kcal69.9g413.5g12.2g20.4g
Grahamjauho, 1 dl170g611kcal22.1g117.2g5.1g21.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen121g874kcal0g0g97.1g0g
Suola, annos 3g8.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 40g30kcal5.3g0.4g0.2g2.8g
Maito, Kevyt404g186kcal12.9g19.4g6.1g0g
Sokeri 113g460kcal0g113.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2944g8490kcal228.4g1327.4g248g88.8g
Valittu annoskoko1472g4245kcal114.2g663.7g124g44.4g
Annoskoko puolitettuna736g2123kcal57.1g331.9g62g22.2g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187