Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8693g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri543g2206kcal0g542.8g0g0g
Sokeri 543g2205kcal0g542.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton217g46kcal0.7g3.5g0g0.2g
Kuivahiiva, annos 11g2.8g10kcal1.3g1.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8934kcal4g2180.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko10000g4467kcal2g1090.2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5000g2234kcal1g545.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464