Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus2716g1901kcal434.5g0g8.1g0g
Purjosipuli 1629g373kcal29.5g39.1g3.3g34.2g
Tilli, tuore 204g61kcal7.5g1.8g1.6g4.3g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)5431g1781kcal38g353g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8233kcal1019g787.8g80.4g77g
Valittu annoskoko10000g4116kcal509.5g393.9g40.2g38.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2058kcal254.8g197g20.1g19.3g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480