Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 584g141kcal10.6g12.8g1.8g13.4g
Parsakaali brokkoli 350g123kcal16.2g6.8g1.1g8.8g
Juusto, keskiarvo 117g409kcal29.2g0.3g32.3g0g
Maito,kevyt (valio) 100g350g161kcal11.2g16.8g5.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Voi 60% rasvaa 49g267kcal0.4g0.2g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2947g2361kcal140g106.4g141.4g46g
Valittu annoskoko1474g1180kcal70g53.2g70.7g23g
Annoskoko puolitettuna737g590kcal35g26.6g35.4g11.5g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145378