JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Chili paprika punainen8.8g3.5kcal0.2g0.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5.8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5.8g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Kani 875g1425kcal185g0g76.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g58g12kcal0g3.8g0g0g
Oliiviöljy 29g258kcal0g0g29.2g0g
Paprika punainen 119g35kcal1.1g5.3g0.5g2.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.2g1.5kcal0g0.2g0.1g0.2g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g11g2.6kcal0g0.9g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g11g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g82g25kcal0g0g0g0g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2947g3654kcal380.4g36g215.6g11g
Valittu annoskoko1474g1827kcal190.2g18g107.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna737g914kcal95.1g9g53.9g2.8g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386