Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti4881g5369kcal1073.8g4.9g146.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 146g1294kcal0g0g146.3g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g1085g293kcal14.1g52.1g1.1g18.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g43g45kcal3.4g7.1g0.3g0.9g
Vesi1627g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi60g167kcal5.4g4.2g13.7g0.1g
Punaviini 813g574kcal2.5g1.6g0g0g
Rusina 98g285kcal2.7g58.7g0.5g9.5g
Oliivi kivetön musta rainbow1085g1952kcal6.5g61.8g184.4g0g
Ohrakas ohratärkkelys163g594kcal0.7g146.4g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21144kcal2218.2g673.6g987g62.4g
Valittu annoskoko10000g10572kcal1109.1g336.8g493.5g31.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5286kcal554.6g168.4g246.8g15.6g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355