Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Nakki, keskiarvo 300g700kcal34.2g3.5g61.8g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g750g225kcal11.2g33.7g3g18.7g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g200g90kcal0.4g22g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g200g320kcal4.2g7.6g30g0.2g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g15g33kcal0.9g3.7g1.6g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2948g2852kcal102.4g141.8g205g39g
Valittu annoskoko1474g1426kcal51.2g70.9g102.5g19.5g
Annoskoko puolitettuna737g713kcal25.6g35.5g51.3g9.8g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966