Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo225g1598kcal0.7g0.5g180g0g
Sokeri 225g913kcal0g224.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 375g1287kcal38.2g262.5g4.5g13.1g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 300g261kcal3.2g54.9g1.2g5.4g
Taloussuklaa, Fazer150g773kcal5.9g84g45g8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g90kcal0g22.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2949g10339kcal138g1304.6g495.2g53g
Valittu annoskoko1475g5170kcal69g652.3g247.6g26.5g
Annoskoko puolitettuna737g2585kcal34.5g326.2g123.8g13.3g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328