Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g9g37kcal0.3g1.9g3.2g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g13g31kcal1.4g0.4g2.8g0.2g
Chilikastike original, Felix19g17kcal0.3g2.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Peruna, vanha, kuorittu 188g143kcal3.5g29.1g0.4g1.9g
Paprika punainen 81g24kcal0.8g3.7g0.3g1.5g
Persilja 19g5.1kcal0.3g0.2g0g1.5g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Chili mausteseos, Old El Paso1.9g5.3kcal0.2g0.9g0.1g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g200g440kcal24g5.2g36g0.4g
Makaroni, keitetty, suolaton 63g61kcal1.9g12.5g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2951g1635kcal69.4g129.6g87.8g22g
Valittu annoskoko1475g818kcal34.7g64.8g43.9g11g
Annoskoko puolitettuna738g409kcal17.4g32.4g22g5.5g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030