Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi599g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g839g2936kcal29.4g679.5g8.4g25.2g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal4.9g4.4g0.7g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2950g6353kcal68.6g1379.8g58.2g50.4g
Valittu annoskoko1475g3176kcal34.3g689.9g29.1g25.2g
Annoskoko puolitettuna738g1588kcal17.2g345g14.6g12.6g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547