Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g542g2088kcal36.9g330.8g146.4g0g
Flora, vihreä 70%81g504kcal0.4g0.4g56.9g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%542g597kcal59.7g19g27.7g2.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g87kcal0g21.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1220g4881kcal0g1220.2g0g0g
Porkkanaraaste 200g1979g534kcal11.9g104.9g4g49.5g
Rypsiöljy rainbow504g4539kcal0g0g504.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1193g1503kcal131.2g3.6g107.4g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)239g1432kcal50.1g15.7g128.9g17.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g43g158kcal1.5g34.5g1.5g0g
Leivinjauhe 109g191kcal5.6g41g0g0.5g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl1844g7375kcal0g1843.8g0g0g
Vehnäjauho X-tra1681g5884kcal218.5g1193.6g18.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g59544kcal1031.6g9658g1991.2g139.8g
Valittu annoskoko10000g29772kcal515.8g4829g995.6g69.9g
Annoskoko puolitettuna5000g14886kcal257.9g2414.5g497.8g35g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496