Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g241g65kcal3.1g11.6g0.5g4.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g60g63kcal4.8g9.8g0.4g1.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g60g66kcal3g12.7g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%301g482kcal8.1g8.1g45.2g0g
Ruohosipuli 121g27kcal1.7g2g0.7g2.9g
Katkarapu 602g412kcal87g0g6.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g60g542kcal0g0g60.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g3328kcal215.6g89.4g227.8g16.4g
Valittu annoskoko1476g1664kcal107.8g44.7g113.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna738g832kcal53.9g22.4g57g4.1g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850