Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen180g1296kcal1.8g1.8g144g0g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 306g1242kcal0g305.7g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g360g1260kcal12.6g291.6g3.6g10.8g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten54g178kcal12.7g24.3g11.3g5.9g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g108g432kcal0g108g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten18g59kcal4.2g8.1g3.8g2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen60g432kcal0.6g0.6g48g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 60g27kcal1.8g2.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g10321kcal101.6g1507.6g450.2g37.6g
Valittu annoskoko1476g5160kcal50.8g753.8g225.1g18.8g
Annoskoko puolitettuna738g2580kcal25.4g376.9g112.6g9.4g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002