Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 392g2080kcal1.2g2g235.2g0g
Sokeri 381g1546kcal0g380.4g0g0g
Kananmuna kuoreton381g545kcal45.7g0g38.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 157g525kcal0.1g127.9g0.1g2.2g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g112g694kcal24.1g13.8g61.9g8.1g
Sokeri 54g218kcal0g53.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g11216kcal142.2g1155.6g670.6g20.6g
Valittu annoskoko1476g5608kcal71.1g577.8g335.3g10.3g
Annoskoko puolitettuna738g2804kcal35.6g288.9g167.7g5.2g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563