Tulinen kanakeitto

Flunssantappaja nro 1. :)

1. Kuori kaikki vihannekset ja paloittele sopivan pieniksi
2. Laita kattilaan vesi ja vihannekset kiehumaan ja lisää kanaliemikuutio
3. Lisää paloiteltu chili, raastettu inkivääri ja valkosipuli, sekä soijakastike oman maun mukaan
4. Paista suikaloitu broileri voissa ja öljyssä kunnes kunnolla ruskea paistopinta
5. Lisää broilerit ja kerma kattilaan
6. Anna kiehua vielä 20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Inezi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Nauris 202g56kcal2g8.5g0.6g3.8g
Porkkana 140g46kcal0.9g7.8g0.3g3.6g
Fenkoli, annos 100g138g43kcal1.7g10g0.3g4.3g
Chili paprika punainen5.4g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipuli 22g23kcal1.7g3.5g0.1g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu22g17kcal0.4g3.8g0.2g0.4g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 4.9g16kcal0.4g0.7g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)14g11kcal1.3g1.5g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%149g163kcal4g4g14.8g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)321g360kcal73.9g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g1620kcal172.8g80.6g64.8g25.2g
Valittu annoskoko1476g810kcal86.4g40.3g32.4g12.6g
Annoskoko puolitettuna738g405kcal43.2g20.2g16.2g6.3g
Arvot/100g100g55kcal5.9g2.7g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205266