Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.2g0g
Sokeri 170g688kcal0g169.4g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 100g34kcal3.1g5g0.1g0g
Maito rasvaton 200ml100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g728kcal1g1g79.8g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 259g890kcal26.4g181.5g3.1g9.1g
Mustikka metsä- 249g110kcal1.2g16g1.5g8.2g
Raparperi 180g61kcal1.2g9.9g0.2g2.5g
Voi, 1 tl, 5 g50g364kcal0.5g0.5g39.9g0g
Sokeri 85g344kcal0g84.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g222kcal6.6g45.4g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g7296kcal115g1044.8g273.2g44.2g
Valittu annoskoko1476g3648kcal57.5g522.4g136.6g22.1g
Annoskoko puolitettuna738g1824kcal28.8g261.2g68.3g11.1g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678