Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 248g106kcal0.9g10.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai196g684kcal23.5g138.8g4.1g5.9g
Ruokaöljy keskiarvo 6g53kcal0g0g6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 83g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 338g749kcal59.2g0g57.5g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaattimurska 301g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 150g129kcal4.7g6.6g9g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g132g513kcal38.2g2.6g38.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g4868kcal275.2g350.8g245.8g24g
Valittu annoskoko1476g2434kcal137.6g175.4g122.9g12g
Annoskoko puolitettuna738g1217kcal68.8g87.7g61.5g6g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574