Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)571g795kcal63.4g2.3g59.4g0g
Sokeri 202g821kcal0g202.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl71g643kcal0g0g71.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 155g531kcal15.8g108.3g1.9g5.4g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.4g0g0.1g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g14g56kcal0g14g0g0g
Raparperi 238g80kcal1.6g13.1g0.2g3.3g
Mansikka 162g75kcal0.8g13.6g0.3g3.1g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g6053kcal164.6g717.8g266.4g23.8g
Valittu annoskoko1476g3026kcal82.3g358.9g133.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna738g1513kcal41.2g179.5g66.6g6g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692