Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1952g3319kcal390.4g0g195.2g0g
Voi 259g1876kcal3.1g1g210.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 317g1089kcal32.3g222.1g3.8g11.1g
Vesi, vesijohtovesi 2928g0kcal0g0g0g0g
Voi 273g1983kcal3.3g1.1g222.2g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2440g1042kcal82.5g117.1g24.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima854g3331kcal247.7g0g256.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras976g3416kcal126.9g683.3g14.6g29.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32111kcal1772.4g2049.2g1853.4g80.8g
Valittu annoskoko10000g16055kcal886.2g1024.6g926.7g40.4g
Annoskoko puolitettuna5000g8028kcal443.1g512.3g463.4g20.2g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594