Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g1659g1443kcal298.5g24.9g16.6g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)1463g2546kcal257.6g0g169.8g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g732g73kcal8g7.3g1.5g7.3g
Kurkku 1463g160kcal8.2g20.5g1.5g10.2g
Tomaatti 1463g333kcal8.2g50.5g4.4g20.5g
Paprika punainen 976g286kcal9.2g43.9g3.9g18.5g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1951g1268kcal253.7g39g5.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore293g73kcal0g26.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12365kcal1686.8g424.8g407.2g113.6g
Valittu annoskoko10000g6183kcal843.4g212.4g203.6g56.8g
Annoskoko puolitettuna5000g3091kcal421.7g106.2g101.8g28.4g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573