Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Nakki, keskiarvo 301g701kcal34.3g3.5g61.9g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g752g226kcal11.3g33.8g3g18.8g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g200g90kcal0.4g22g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g200g321kcal4.2g7.6g30.1g0.2g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g15g33kcal0.9g3.7g1.6g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2954g2858kcal102.8g142g205.4g39.2g
Valittu annoskoko1477g1429kcal51.4g71g102.7g19.6g
Annoskoko puolitettuna739g715kcal25.7g35.5g51.4g9.8g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966