Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g195g82kcal3.1g16.8g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 100g34kcal1.1g5.4g0.2g2.9g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)25g88kcal3.4g16.4g0.7g1.5g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g20g64kcal10.4g5.6g0.1g3.2g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka150g41kcal2.8g6.3g0.3g3.6g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2955g837kcal44.6g113.8g19.8g26.2g
Valittu annoskoko1478g418kcal22.3g56.9g9.9g13.1g
Annoskoko puolitettuna739g209kcal11.2g28.5g5g6.6g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.9g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207436