Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1208g336kcal14.4g49.1g2.4g25.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g373g104kcal2.2g22.2g0.7g9.3g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Mustapippuri 3g8.5kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g913g1735kcal146.1g4.6g127.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 6087g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka209g52kcal1.9g9.6g0.8g4g
Lehtiselleri 62g7.9kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g1058g635kcal15.9g137.5g1.1g9.5g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5810kcal366g459.2g266.4g102g
Valittu annoskoko10000g2905kcal183g229.6g133.2g51g
Annoskoko puolitettuna5000g1453kcal91.5g114.8g66.6g25.5g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472