Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 7634g2571kcal52.7g419.8g7.6g106.9g
Sokeri2023g8213kcal0g2020.9g0g0g
Vesi344g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21568kcal105.4g4881.4g15.2g213.8g
Valittu annoskoko10000g10784kcal52.7g2440.7g7.6g106.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5392kcal26.4g1220.4g3.8g53.5g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878