Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)416g112kcal5.4g20g0.8g7.1g
Peruna, vanha, kuorittu 4278g3257kcal80.4g663.1g8.6g42.8g
Voi, normaalisuolainen (Valio)114g818kcal0.9g0.9g90.9g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g1136g2158kcal170.4g0g170.4g0g
Vesi3786g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g227g636kcal43.2g0.1g50g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste19g3.2kcal0.3g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13968kcal601.2g1368.6g641.8g99.8g
Valittu annoskoko10000g6984kcal300.6g684.3g320.9g49.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3492kcal150.3g342.2g160.5g25g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770