Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste6.3g23kcal1.8g0.1g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)25g69kcal4g0.3g5.8g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g19g2.6kcal0.4g0.1g0.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 13g4.3kcal0.6g0.2g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g11kcal0.8g1.2g0.4g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste13g45kcal3.6g0.2g3.5g0g
Basilika, tuore 1.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.8g7.4kcal0.1g0.1g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g631kcal29g22.2g48.4g1.8g
Valittu annoskoko148g316kcal14.5g11.1g24.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna74g158kcal7.3g5.6g12.1g0.5g
Arvot/100g100g213kcal9.8g7.5g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428100