Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g117g157kcal10.4g21.3g3g5g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.9kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g411kcal21.4g44.6g15g10.6g
Valittu annoskoko148g205kcal10.7g22.3g7.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna74g103kcal5.4g11.2g3.8g2.7g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15.1g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788