Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 64g221kcal6.6g45g0.8g2.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.7g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%20g55kcal5.7g0.5g3.4g0g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.1g0g
Leivinjauhe 2.5g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g822kcal28g97.6g34g4.6g
Valittu annoskoko148g411kcal14g48.8g17g2.3g
Annoskoko puolitettuna74g205kcal7g24.4g8.5g1.2g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531