Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 20g23kcal3.4g0g1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g10g25kcal1.4g0.3g2g0g
Pinaattipakaste 150g7.5g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g10g5.3kcal0.6g0.5g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g162kcal12.6g11.6g6.4g1.8g
Valittu annoskoko148g81kcal6.3g5.8g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna74g41kcal3.2g2.9g1.6g0.5g
Arvot/100g100g55kcal4.3g3.9g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369