Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g38g47kcal1.9g1.1g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto19g62kcal5.1g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g344kcal17.4g27.4g17.2g2.4g
Valittu annoskoko148g172kcal8.7g13.7g8.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna74g86kcal4.4g6.9g4.3g0.6g
Arvot/100g100g116kcal5.9g9.3g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314