Pulla-mustikkapiirakka

Sekoita jauhot ja kardemumma.

Lisää niihin juokseva margariini.

Lämmitä maito, lisää suola, sokeri ja hiiva ja kaada jauhoinin.

Vatkaa.

Kauli uunipellille.

Anna nousta 45min.

Pyörittele mustikat sokerissa ja perunajauhoissa.

Levitä pohjan päälle.

(Voitele halutessasi munalla reunat)
Paista 15-20 min. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta45g163kcal5.9g31.6g0.9g1.6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Margariini, 60%, Rainbow10g55kcal0.1g0.1g6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g11kcal0.8g1.2g0.4g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 50g22kcal0.3g3.2g0.3g1.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2g6.7kcal0g1.6g0g0g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g626kcal14.4g102.2g15.4g7.2g
Valittu annoskoko148g313kcal7.2g51.1g7.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna74g157kcal3.6g25.6g3.9g1.8g
Arvot/100g100g212kcal4.9g34.6g5.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372431