Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.2g4.6kcal0.8g0.1g0g0.4g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 12g37kcal1.1g6.7g0.2g1.7g
Grahamjauho 31g102kcal3.3g18.9g0.7g3.1g
Vehnäjauho puolikarkea 34g115kcal3.4g23.5g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g554kcal17.2g98.4g6.8g12.8g
Valittu annoskoko148g277kcal8.6g49.2g3.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna74g139kcal4.3g24.6g1.7g3.2g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901