Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha39g65kcal7.4g0g3.9g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow31g11kcal0.3g2.2g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g47g157kcal6.1g31.9g0.7g3g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g538kcal28.6g71g15.8g6.6g
Valittu annoskoko148g269kcal14.3g35.5g7.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna74g134kcal7.2g17.8g4g1.7g
Arvot/100g100g181kcal9.6g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145