PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Paprika keltainen 14g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Riisi puuroutuva 23g80kcal1.4g17.7g0.2g0.5g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g19g11kcal0.2g1g0.8g0.1g
Kasvisliemikuutio 1.9g5.7kcal0.2g0.3g0.4g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g2.8g11kcal0.9g0g0.8g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g1.9g1.9kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g298kcal6.4g43.2g10.2g3g
Valittu annoskoko148g149kcal3.2g21.6g5.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna74g75kcal1.6g10.8g2.6g0.8g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816