Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste25g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g152kcal11.4g12.6g6g2g
Valittu annoskoko148g76kcal5.7g6.3g3g1g
Annoskoko puolitettuna74g38kcal2.9g3.2g1.5g0.5g
Arvot/100g100g51kcal3.8g4.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355