Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 33g12kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Pinaattipakaste 150g16g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 22g29kcal1.8g3.8g0.4g1.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.5g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Sipuli kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)15g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g16g61kcal2.1g11.6g1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g296kcal17.8g33g9.6g6.6g
Valittu annoskoko148g148kcal8.9g16.5g4.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna74g74kcal4.5g8.3g2.4g1.7g
Arvot/100g100g100kcal6g11.1g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148