Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Valkokaali keräkaali 73g20kcal0.9g3g0.1g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 58g129kcal10.2g0g9.9g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.4g4.2kcal0g0.8g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g377kcal22.4g8.6g27g3.2g
Valittu annoskoko148g188kcal11.2g4.3g13.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna74g94kcal5.6g2.2g6.8g0.8g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326