TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g44g59kcal9.6g0g2.2g0g
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen16g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 19g15kcal0.4g3g0g0.2g
Paprikajauhe 1.1g3.5kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g11g7.7kcal0.9g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g249kcal23g15.6g9.4g3.8g
Valittu annoskoko148g124kcal11.5g7.8g4.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna74g62kcal5.8g3.9g2.4g1g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755