Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha55g91kcal10.4g0g5.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)2g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punaviini, 12%10g8.2kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 24g19kcal0.4g3.9g0g0.7g
Kesäkurpitsa24g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g24g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g315kcal22.4g11.8g17.6g2.6g
Valittu annoskoko149g157kcal11.2g5.9g8.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna74g79kcal5.6g3g4.4g0.7g
Arvot/100g100g106kcal7.5g4g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267