Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Maito, Kevyt19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl21g27kcal2.7g0.1g1.7g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g3.8g14kcal0g3.5g0.1g0g
Korppujauho 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g56g19kcal0.1g4g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g535kcal12.4g87.6g14.2g3.8g
Valittu annoskoko149g268kcal6.2g43.8g7.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna74g134kcal3.1g21.9g3.6g1g
Arvot/100g100g180kcal4.2g29.5g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068