Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 27g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Herkkusieni 12g1.9kcal0.2g0g0g0.2g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Katkarapu 16g11kcal2.3g0g0.2g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 7.8g23kcal1.4g0.1g2g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty47g66kcal2.4g13.1g0.3g1.6g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g243kcal13.6g33.2g5.4g6g
Valittu annoskoko148g122kcal6.8g16.6g2.7g3g
Annoskoko puolitettuna74g61kcal3.4g8.3g1.4g1.5g
Arvot/100g100g82kcal4.6g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753