Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 3.4g12kcal1.1g1.8g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g6.9g21kcal1.2g2.8g0.5g1.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.6g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.7g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Hiiva 3.4g2.6kcal0.5g0g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai58g204kcal7g41.4g1.2g1.8g
Rusinat (Rainbow) 1 pss8.6g28kcal0.3g6.1g0.1g0.8g
Mantelirouhe, 1 rkl2.7g16kcal0.6g0.1g1.4g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.9g62kcal0g0g6.9g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g819kcal24g128.4g22.4g9g
Valittu annoskoko148g409kcal12g64.2g11.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna74g205kcal6g32.1g5.6g2.3g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103