Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl28g96kcal0.6g0.8g9.8g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste28g7kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.8g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g511kcal25g7g42.2g2.6g
Valittu annoskoko148g255kcal12.5g3.5g21.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna74g128kcal6.3g1.8g10.6g0.7g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.4g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117530