Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g30g12kcal1.1g1.9g0g0g
Sokeri 17g69kcal0g16.9g0g0g
Siirappi, tumma20g64kcal0g14.8g0g0g
Neilikka, annos 4g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen20g144kcal0.2g0.2g15.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g60g209kcal2.1g48.4g0.6g1.8g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.5g4.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g1008kcal7.2g167g33.2g4.4g
Valittu annoskoko148g504kcal3.6g83.5g16.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna74g252kcal1.8g41.8g8.3g1.1g
Arvot/100g100g340kcal2.4g56.3g11.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349