Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)38g270kcal0g0g30g0g
Sokeri 36g146kcal0g35.8g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g10g18kcal1.5g0g1.2g0g
Siirappi, tumma1.7g5.4kcal0g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta61g219kcal7.9g42.6g1.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g1333kcal18.8g163.6g65g4.2g
Valittu annoskoko149g667kcal9.4g81.8g32.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna74g333kcal4.7g40.9g16.3g1.1g
Arvot/100g100g449kcal6.3g55.1g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740